Europarlamentarul PNL Adina Valean a ridiculizat  activitatea în Parlamentul European a Monicăi Macovei, cu care PDL se mândreşte ca fiind cel mai bun europarlamentar român.

“Spunea Monica Macovei că a facut 40 de rapoarte în Parlamentul European, dar marea lor majoritate sunt doar o păginuţă formala despre descărcarea de gestiune la diverse agenţii europene. A fost de fapt un singur raport din care te faci că faci 35. E şi asta o formulă de autopromovare, doar că se bazează pe aceeaşi subestimare a inteligenţei populaţiei acestei ţări, ca şi campania celorlalţi cu “USL trăieşte””, a scris Vălean pe Facebook.

“Foarte multi dintre PDL-işti au făcut rău României, pentru că au folosit microfonul Parlamentului European pentru a denigra Romania, pentru a muta dezbaterile de politica internă acolo la Bruxelles. Şi asta dintr-un motiv simplu: nu le pasă nici de dumneavoastră, nici de ţara asta, nici de grupul lor politic, le pasă doar de presoana lor. Iar acolo, în Parlamentul European, nu reprezintă România, se reprezintă doar pe ei. Votaţi înţelept pe 25 mai! Nu e totuna pe cine trimiteţi acolo”, a mai spus europarlamentarul liberal.