Preşedintele Traian Băsescu l-a comparat pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, cu interlopul Nuţu Cămătaru. Vorbind despre intervenţia mascaţilor acasă la edilul Constanţei, şeful statului a declarat că procedurile legale sunt aceleaşi pentru toată lumea.

Băsescu a adăugat că investitorii care merg în Constanţa sunt obligaţi să vadă mai întâi tălpile primarului, pe care l-a acuzat de "mafiotism", alături de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. 

"Nimeni nu este mai presus de lege, procedurile sunt egale şi pentru preşedinte, şi pentru Nuţu Cămătaru, nu scrie la procedură că dacă te duci la Nuţu Cămătaru să mergi cu tărăboi şi la Mazăre cu un buchet de flori. (...) Lucrurile nu se pot proba uşor, degeaba ştim toţi, că lucrurile nu se mişcă acolo fără aprobarea a doi oameni, Mazăre sau Nicuşor Constantinescu, ştim cu toţii că investitorii care merg în Constanţa trebuie să meargă la hotelul acestuia să-i vadă tălpile puse pe birou", a spus preşedintele Traian Băsescu, duminică seara, la Realitatea TV.