Biroul Permanent Naţional a decis dizolvarea Biroului Permanent Judeţean Argeş şi numirea unui BPJ interimar condus de deputatul Cătălin Teodorescu, se anunţă într-un comunicat de presă emis de PDL.
Potrivit documentului citat, Comisia de Statut, Etică şi Litigii va verifica legalitatea deciziilor luate de către Consiliul de Coordonare Judeţeană care a hotărât excluderea unor membri ai PDL din organizaţia Argeş.
Fostul senator Mircea Andrei a declarat, luni, că şi-a depus duminică demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid. Mircea Andrei a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.
Reamintim că la numai o zi după vizita preşedintelui Băsescu în Argeş, 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid, ei urmând să se înscrie în Mişcarea Populară, împreună cu fostul senator Mircea Andrei.
În urma excluderii, aleşii locali îşi pot păstra funcţiile publice şi se pot înscrie fără nicio problemă în altă formaţiune politică.