Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, cu ocazia lansării în Regiunea Centru a candidaţilor pentru europarlamentare, că "unii n-au nici candidat la Preşedinţie", în timp ce PNL are "deja şi prim-ministru", precizând că se referă la Klaus Iohannis.

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a spus, vineri, membrilor partidului din judeţele Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Covasna şi Harghita care au participat la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare în Regiunea Centru, că se simte "bine, încrezător" şi este "optimist".

"Mă simt bine, sunt încrezător şi sunt optimist pentru că am conştinţa curată, am conştiinţa personală şi politică curată şi ştiu că împreună cu dumneavoastră facem un pas corect pe drumul drept. Sunt vesel, sunt bucuros şi aştept cu nerăbdare şi aceste alegeri (europarlamentare) şi cele care vor urma, pentru că am cu cine. Sunt membru şi preşedinte al unui partid în care,acum ştim toţi sigur, oamenii nu vin, nu rămân, nu lucrează numai pentru funcţii, pentru putere şi pentru beneficii, ci pentru nişte idei, proiecte şi un tip de solidaritate care ne face puternici atunci când alţii ne cred slabi şi ne numără şansele de a dispărea odată şi odată, de a nu-i mai încurca" , a spus Antonescu.

El a adăugat că misiunea europarlamentarilor "se colectivizează", iar discursurile au devenit "eroice".