Noua coaliţie de guvernare a României va schimba taberele şi în administraţiile locale şi judeţene. Pe la colţuri se discută deja despre iminenta schimbare a viceprimarului USL, Magdalena Trofin, dar şi despre cea a vicepreşedintelui CJ Prahova Cristian Apostol.

Prezent în emisiunea Actualitatea LIVE, moderată de Victor Preda, avocatul George Botez, consilier local PSD, a anunţat că este interesat de funcţia de viceprimar al Ploieştiului.

„De-a lungul activităţii mele în Consiliul Local, cam toată lumea a ştiut că nu sunt interesat de funcţii în Executiv. Aceasta a fost o poziţie pe care am exprimat-o în mod public, însă, cred că în măsura în care ar fi nevoie de experienţa mea şi de cunoştinţele mele în materie de administraţie publică, la acest moment pot să declar că dacă mi se va face această ofertă sunt dispus să preiau funcţia de viceprimar al Ploieştiului”, a declarat George Botez la Actualitatea LIVE. 

George Botez a vorbit şi despre redescoperirea mândriei de a fi ploieştean şi despre ce ar trebui făcut pentru ca oraşul să devină unul cu adevărat atrăgător. 

Declaraţiile făcute de George Botez le puteţi urmări AICI