Incredibil, dar adevărat! Senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Prahova, este coleg de apartament cu Dragoş Niţă, primarul oraşului Plopeni. Probabil că pe cei doi îi leagă o prietenie foarte strânsă, dacă şeful liberalilor prahoveni a preferat să domicileze la Plopeni şi să nu îşi facă buletin la familia sa din comuna Gornet... Ciudat este că şi un alt candidat la un post de consilier judeţean domiciliază la aceeaşi adresă...

Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova Bogdan Toader  pe pagina sa de Facebook:


”Ca să poată candida la funcţii în Prahova, trei candidaţi PNL s-au mutat împreună, într-un apartament de 41 mp!

Un apartament din Plopeni pare să fi devenit un imobil foarte căutat de către candidaţii Partidului Naţional Liberal la diferite funcţii. Da, aţi citit bine, este vorba despre un apartament minuscul, de doar 40 de metri pătraţi, aflat într-un bloc din cartierul Diana al oraşului altădată muncitoresc Plopeni!

Iulian Dumitrescu (candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova), Dumitru Tudone (candidat pentru un post de consilier judeţean) şi Dragoş Niţă (candidat la Primăria Plopeni) se înghesuie cu toţii, cel puţin în acte, în apartamentul modest pus la dispoziţie de domnul Niţă şi convieţuiesc, Dumnezeu ştie cum, alături de familiile domniilor lor. Sau nu?

În acte, cei trei figurează cu domiciliul la aceeaşi adresă, primii doi fiind luaţi în spaţiu de Dragoş Niţă. Dacă vă întrebaţi de ce, răspunsul este simplu!

Fiindcă atât Dumitru Tudone, cât şi Iulian Dumitrescu sunt atât de prahoveni încât, anterior, aveau domiciliul în acte în… Călăraşi.
În judeţul Călăraşi pe care Dumitrescu şi angajatul său, Tudone, l-au administrat cu atâta corectitudine, încât i-au îngrozit şi pe jurnaliştii de la “România, te iubesc!”.

E grav şi trist că după ce au “terminat” treaba în Călăraşi, “înghesuiţii” vor să pună mâna pe judeţul Prahova. Iar aranjamentele pe care le fac în actele de identitate denotă deopotrivă disperare, caractere periculoase şi înşelătoare!

Cu toate aceste sforţări ale domniilor lor, suntem convinşi că prahovenii nu se vor lasa păcăliţi!

P.S. Când şi-a încheiat mandatul de parlamentar în circumscripţia electorală nr. 12 Călăraşi, Iulian Dumitrescu s-a transferat la Prahova, căpătând buletin de Plopeni, cu sprijinul direct al subordonatului său din partid, Dragoş Niţă. Care, se vede treaba, a mers mai departe cu milostenia şi l-a primit în spaţiu, anul acesta, şi pe un alt fugar din Călăraşi – Dumitru Tudone!”