Organizaţiile PSD şi ALDE Ploieşti au emis un nou comunicat de presă în care critică activitatea primarului Adrian Dobre şi îl sfătuiesc pe acesta să demisioneze. Publicăm integram comunicatul PSD-ALDE:

"Consilierii locali ai  PSD  şi  ALDE Ploieşti sunt uimiţi să constate că primarul Adrian Dobre caută un nou Acar Păun pentru a-l face responsabil de criza DDD.

Primarul liberal al Ploieştiului continuă, în stilul care l-a făcut deja celebru, să fugă de responsabilitate. Edilul aruncă vina pe politică, uitând că Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti a votat toate proiectele propuse de către PNL şi de Adrian Dobre, tocmai pentru a nu fi învinovăţiţi că blocăm municipiul

.Din păcate, cel care-l blochează şi-l transformă într-un oraş demn de Evul Mediu este chiar liberalul Adrian Dobre care nu reuşeşte să finalizeze nici măcar un singur proiect din cele pe care le flutura în ochii ploieştenilor în campania electorală.

Spitalul Municipal rămâne o himeră, avem zeci de expertize şi studii de fezabilitate nefinalizate, achiziţia de autobuze noi este tot la stadiul de vis neîmplinit,  iar montarea relantisoarelor nu are nicio şansă să fie realizată prea curând. Nu trebuie să uităm nici de ratarea depunerii la timp a proiectelor finanţabile prin PNDL şi nici de zecile de caiete de sarcini întocmite greşit, care duc la amânarea la nesfârşit a unor licitaţii importante pentru dezvoltarea Ploieştiului.

Mai mult, Adrian Dobre este părăsit de către oamenii pe care chiar el i-a adus în Primăria Ploieşti şi spunem doar că în numai doi ani de mandat municipalitatea a schimbat...patru secretari, iar zvonurile spun că PNL nu reuşeşte să mai găsească specialişti dornici să lucreze cu actualul edil.

În doi ani, Adrian Dobre a demonstrat că este un manager dezastruos, iar nepriceperea lui  vine probabil din faptul că niciodată nu a condus o firmă pentru a ştii ce înseamnă să dai la timp salariile sau ca pe 25 ale lunii să plăteşti TVA-ul.

Ploieştenii se pot considera înşelaţi de către PNL şi poate că a venit vremea ca liberalii să îl sfătuiască pe Adrian Dobre să renunţe la biroul călduţ de la etajul 3 al Palatului Administrativ. Sau poate că edilul îşi va recunoaşte incapacitatea de a administra Ploieştiul şi va face un gest bărbătesc demisionând, aşa cum ar face-o un politician adevărat!"