Înregimentarea lui Auraş Tudor şi a lui Daniel Puiu Neagu în ALDE îi va lăsa pe cei doi fără mandatele de consilieri locali, câştigate în 2016 pe listele PNL. Deja liberalii au început să îşi frece mâinile şi să spere că ei vor fi cei desemnaţi de primarul Adrian Dobre, liderul PNL Ploieşti, drept cei care îi vor înlocui pe cei doi în Consiliul Local Ploieşti.

Surpinzător, sau nu, în timp ce alţii visează la mandatul de ales local, Octav Preda, următorul pe lista de consilieri locali PNL la alegerile din 2016, spune pas unei asemenea funcţii.

”Plecarea oarecum surprinzătoare sau nu a consilierilor locali Daniel Puiu Neagu şi Aurelian Tudor de la PNL la ALDE a mai...eliberat, cum se spune, lista PNL, astfel, astăzi, aflandu-mă în poziţia 15 de a prelua unul dintre locurile vacanţe ca şi consilier local din partea PNL Ploieşti!

Din păcate, deşi ar fi fost o mândrie pentru mine, ca şi cetaţean şi iubitor al Ploieştiului, nu pot onora această responsabilitate, din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că, momentan, sunt plecat în Anglia, ţara unde îmi desfăşor activitatea, iar altul că...nominalizarea mea pe această listă a fost facută de PRIETENUL MEU, Andrei Volosevici, debarcat, între timp, de minţi luminate, din tabăra galben-albastră a PNL-ului.

Mai mult de atât, la vremea momentului mai sus amintit, personal, am postat pe această reţea de socializare, deseori intenţia mea de a nu continua la PNL, dar şi mai mult de atât, renunţarea la orice implicare în politică, singură excepţie în acest caz putând fi doar în eventualitatea unei reveniri a lui Volo! Cum acest fapt nu s-a petrecut încă, din pacate pentru acest oraş parcă năpăstuit de soartă, precizez negru pe alb CĂ NU MAI VREAU SĂ MAI AM VREO LEGĂTURĂ CU LUMEA POLITICA LOCALĂ! În cazul unei reveniri a prietenului meu, îmi voi lua în primire în online şi nu numai, PENTRU BINELE ORAŞULUI, statutul de susţinător al celui mai bun primar din ultimii 20 de ani pe care l-a avut Ploieştiul! În fapt, singura persoană pe care o voi mai susţine vreodată în politica locală! Vă multumesc!”,
a scris Octav Preda pe pagina personală de Facebook.