Preşedintele PNL Sector 1, Mihai Voicu, i-a cerut, miercuri, demisia secretarului general Ilie Bolojan, afirmând că acesta "s-a pus şef de campanie",dar nu s-a implicat în coordonarea naţională a campaniei, afirmând că cinci preşedinţi de sectoare şi-au dat deja demisia, iar Boagiu a cerut un răgaz.

"I-am cerut demisia din două motive. A fost şef de campanie la nivel naţional. Pentru prima dată în istoria PNL nu am avut nici un fel de coodonare naţională a campaniei pentru că domnul Bolojan s-a pus şef de campanie şi după aceea nu a mai ţinut nicio şedinţă de campanie. În al doilea rând, nu mi se pare normal ca în pregătirea alegerilor parlamentare, noi să avem un secretar general navetist care vine în Bucureşti o zi da paisprezece nu, din când în când. Oricum nu pare că are capacitatea să exercite această funcţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PNL Mihai Voicu.

Mihai Voicu a afirmat că Ilie Bolojan a susţinut că îşi va da demisia doar dacă i-o va cere Emil Boc (unul dintre candidaţii PNL care a câştigat fără probleme alegerile la Cluj).

"În mod uluitor este un lucru care mă uluieşte, dar nu sunt eu în măsură să dau explicaţii, domnul Bolojan mi-a răspuns că îşi dă demisia dacă i-o cere domnul Boc", a mai spus Voicu.

Cinci din şase preşedinţi de sectoare au demisionat, preşedintele PNL Sector 2, Anca Boagiu, cerând un răgaz, a precizat Mihai Voicu.

"Am demisionat cinci dintre noi, în politică există responsabilităţi. nu se pune problema, cu asta am început. Nici nu ne-am văitat şi nici nu ne-am târguit.Nu se pune problema că noi nu asumăm un rezultat chiar dacă a fost într-o situaţie politică complicată. Ne-am asumat răspunderea, cinci dinter noi am demisonat, doamna senator Anca Boagiu a cerut un răgaz ca să se consulte cu BP şi colegii din organizaţie", a afirmat Voicu.