Nicuşor Constantinescu a fost suspendat din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei PSD Constanţa, potrivit B1.ro.

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat că în prima şedinţă oficială după ce senatorul Nicolae Moga a preluat interimatul filialei s-au luat mai multe decizii organizatorice, cu precădere de completare a Biroului Permanent Judeţean, după vacantarea a două funcţii de vicepreşedinte (prin demisia senatorului Alexandru Mazăre şi numirea senatorului Nicolae Moga ca preşedinte interimar).
Social-democraţii constănţeni au stabilit că Grasa Cătălin ia locul lui Alexandru Mazăre pe un post de vicepreşedinte, ca urmare a demisiei senatorului din funcţie. De asemenea, Luminiţa Vlădescu ia locul lui Nicolae Moga pe un post de vicepreşedinte (având în vedere că senatorul este acum preşedinte interimar al PSD Constanţa)

De asemenea, BPJ a înregistrat şi demisia din funcţie a ex-primarului de Mangalia, Zanfir Iorguş.

Mircea Dobre a mai anunţat că Alexandru Mazăre şi-a păstrat calitatea de membru al PSD, infirmând astfel informaţia că senatorul s-ar fi alăturat grupării iniţiate de Mircea Geoană.