Măsuri de securitate fără precedent la vizita electorală la Ploieşti a preşedintelui Klaus Iohannis. Parcul de la Sala Sporturilor a fost închis total, iar oamenii stăteau la coadă pentru a trece de filtrele de securitate. Iar asta în condiţiile în care fiecare om prezent la întâlnirea cu preşedintele a fost atent selecţionat şi verificat. Au fost făcute liste cu numărul cărţii de identitate şi cnp-ul fiecărui participant, pentru a nu exista surprize neplăcute.

Cu alte cuvinte, organizatorii au ştiut la orice moment cine intră în sală şi ce loc va ocupa. Cu toate acestea, oamenii au fost controlaţi atent de către agenţii de securitate, fiind obligaţi să lase obiectele considerate periculoase la intrare.

Ciudate măsuri pentru un om care se laudă cât de democratic este şi pozează într-un preşedinte popular şi iubit de cetăţeni...

Nici ziariştii nu au avut parte de un tratament mai "uman". Au fost căutaţi la sânge, verificate genţile cu atenţie să nu cumva să existe surprize. Chiar şi aşa, odată intraţi în Sala Sporturilor, ziariştilor li s-a interzis să mai iasă pentru a realiza obişnuitele fotografii de la sosirea peşedintelui. Au fost anunţaţi că dacă ies din clădire nu vorm mai putea intra înapoi. În plus, presa a avut locuri fixe unde au putut să stea şi nu le-a fost permis ziariştilor să se plimbe prin sală.

Nu putem să nu spunem că parcul de la Sala Sporturilor a fost închis, iar oamenilor care aveau mici afaceri în zonă li s-a interzis accesul. Spre exemplu, patronul unei societăţi comerciale care are un punct de lucru în zonă nu a fost lăsat să intre nici măcar 5 minute pentru a lua câteva documente contabile. I s-a spus să revină după ora 19.00, când se termina vizita preşedintelui.

Poliţiştii şi agenţii SPP au blocat accesul către intrarea principală, astfel încât să nu se infiltreze la întrunirea de partid eventuali adversari politici.

Nu vorbim despre curăţenie desăvârşită făcută în zonă, pe Facebook circulând deja mai multe mesaje în care i se cere primarului Dobre să îl aducă pe Iohannis şi în cartierele lor.....

Ne întrebăm doar, cum a calculat europarlamentarul Rareş Bogdan cele 190 miloane de euro atrase din fonduri europene de către primarul liberal Adrian Dobre....Nu de alta, dar nimeni nu prea a auzit despre aceste proiecte. Oare se referă şi la faimoasele grădiniţe pentru care municipalitatea ar trebui să plătească o cofinanţare de....70% din valoare lucrărilor?