Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România, Ion Tiriac, invitat la emisiunea "Dupa 20 de ani", de la Pro TV, şi-a exprimat opinia despre alegerile prezidenţiale din România. "Dupa parerea mea ar trebui sa se ajunga intr-un context asta e stanga, asta e dreapta: alegeti voi un candidat, alegem noi un candidat. Si sa se aleaga ca la americani. Un independent in Romania nu are nicio sansa. Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie", a spus Tiriac.

Întrebat despre cine e mai potrivit să ajungă preşedinte al României dintre  Klaus Iohannis si Victor Ponta, omul de afaceri a precizat că este convins că actualul premier ar câstiga confruntarea cu Klaus Iohannis.

"Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimic impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititica, dar domnul Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent", a comentat Ion Tiriac.

FOTO: ProTV