Acest delir pe tema ofiţerilor acoperiţi trebuie să înceteze, susţine Teodor Meleşcanu. Este o manipulare, mai spune acesta, iar dacă mai există nelămuriri, autorităţile să spună.

"De la începutul campaniei electorale, în dezbateri se aduc o serie de teme parazitare care blochează dezbaterile pe problemele de fond al campaniei electorale. În ultimele 72 de ore, am asistat la dezbateri intense pe toate posturile de televiziune în legătură cu subiectul aşa-zişilor ofiţeri acoperiţi. Din punctul meu de vedere, această temă s-a încheiat. Tot ceea ce era de spus şi tot ceea ce era de scris s-a făcut până acum. Dacă mai există alte nelămuriri, acestea trebuie clarificate de către autorităţile române competente. Din această dispută între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pierde România, pierdem cu toţii. Preşedintele Băsescu nu are multe lucruri de pierdut, dar România are", a spus Meleşcanu.

"Acest delir şi această manipulare trebuie să înceteze. Trebuie să înceteze pentru că românii au aşteptări mari de la aceste alegeri", a mai spus Meleşcanu.

"Preşedintele Traian Băsescu a cerut numele ofiţerilor acoperiţi", a precizat Meleşcanu.

"Băsescu nu a cerut o listă, mi-a cerut numele celor care sunt ofiţeri acoperiţi în Guvern. Numele înseamnă mai multe persoane. De aceea m-am referit la o listă a ofiţerilor acoperiţi", a explicat el.