Gruia Stoica ar putea afla, marţi, dacă merge la închisoare. Judecătorii ar putea da decizia definitivă în dosarul în care omul de afaceri este acuzat de corupţie.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă în urmă cu un an şi jumătate, pentru tentativa de a truca o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Scopul tentative a fost adjudecarea de către compania de transport feroviar a unui contract în valoare de 100 de milioane de euro, anunţă televiziunile de ştiri. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă în urmă cu un an şi jumătate, pentru tentativa de a truca o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Scopul tentative a fost adjudecarea de către compania de transport feroviar a unui contract în valoare de 100 de milioane de euro, anunţă televiziunile de ştiri.

Prima instanţă l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, decizie contestată atât de patronul Grup Feroviar Român, care se consideră nevinovat, cât şi de procurorii anticorupţie, care vor pedeapsă maximă - şapte ani de închisoare.