Şeful reprezentanţei Tulcea a Registrului Auto Român (RAR), Doru Manole, a fost reţinut de procurorii DNA Constanţa, pentru patru infracţiuni de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant când primea bani de la o persoană pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 10 septembrie - 7 octombrie, Doru Manole, în calitate de şef al reprezentanţei RAR Tulcea, a primit de la patru persoane suma totală de 750 de lei pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice şi eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fără a exista programare prealabilă în acest sens.

”Miercuri, procurorii anticorupţie au procedat la constatarea infracţiunii flagrante, asupra inculpatului Doru Manole fiind găsită suma de 200 de lei”, se precizează în comunicatul DNA.

Procurorii anticorupţie constănţeni au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Manole, pentru patru infracţiuni de luare de mită.