Două percheziţii au loc vineri dimineaţă, în Bucureşti, inclusiv la un spital, într-un dosar vizând infracţiuni de abuz în serviciu în achiziţia de echipamente de protecţie antiCOVID.

 

”În cursul zilei de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital)”, anunţă Poliţia Capitalei.

 

Potrivit digi24, ar fi vorba despre spitalul Witting, informaţia fiind confirmată chiar de către managerul unităţii medicale.

 

Percheziţiile domiciliare se desfăşoară într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

 

 

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro