Un autoturism din municipiul Arad a explodat sâmbătă dimineaţă, pe Calea Aurel Vlaicu.
 
În maşina care a ars aproape în totalitate s-ar fi aflat un om de afaceri local, potrivit surselor G4Media. Omul ar fi patronul unei firme piscicole din Arad, conform aceloraşi surse. 

Surse din Poliţie au declarat pentru G4Media că afaceristul mort în incendiu este Ion Crişan, patronul firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creşterea somnului african. Autoturismul era marca Mercedes şi a explodat la scurt timp după pornirea de pe loc a autovehiculului, au mai transmis sursele G4Media. Omul de afaceri ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soţie a deputatului PNL Sergiu Bîlcea, susţin sursele G4Media.

”Având în vedere evenimentul din judeţul Arad, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, transmite Centrul de Informare şi Relaţii Publice IGPR.