Noile uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de zbor ai Tarom nu se vor concretiza prea curând.   După ce designerul Cătălin Botezatu a câştigat licitaţia pentru realizarea uniformelor TAROM încă din luna aprilie, încă nu se ştie dacă ţinutele create de el vor ieşi pe poarta fabricii.

Cătălin Botezatu a realizat aproape 800 de schiţe şi a câştigat contractul pentru costumarea personalului Tarom. Problema a apărut la alegerea fabricii care ar fi trebuit să confecţioneze aceste costume, deoarece conducerea companiei a preferat altă fabrică decât cea aleasă de designer. Neînţelegerile au dus la stagnarea proiectului. În plus, compania se confrunta cu un scandal între Consiliu de Administraţie şi managerul belgian, iar problema uniformelor a rămas ultima  pe lista proiectelor. Aşa se face că acum, la sfârşit de an, modelele lui Botezatu au rămas doar pe hârtie, iar însoţitorii de zbor vor trebui să-şi desfăşoare activitatea în vechile costume.

În luna aprilie a acestui an, compania aeriană de stat Tarom l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord ai companiei. La concurs s-au înscris 31 de designeri, toţi români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord. „Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom (...)”, a declarat Christian Heinzmann, directorul general al companiei.