”Acţionăm cu prioritate în zonele turistice, pe litoralul Mării Negre şi în zonele de munte şi vom aloca suficiente resurse”, a anunţat Bogdan Despescu, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

 

Principalele declaraţii:

 

Au fost stabilite mai multe măsuri: suplimentarea efectivelor şi forţelor care acţionează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară; organizarea unor grupe de coordonare operativă la nivelul municipiului Bucureşti şi în judeţe, sub coordonarea prefecţilor su scopul de a analiza situaţia operativă şi direcţionarea forţelor către zonele de risc

 

Nu dorim să aplicăm sancţiuni, dar vom lua toate măsurile necesare, dar acolo unde vom constata încălcări ale legii, vom luat toate măsurile necesare.

 

Vom organiza acţiuni cu forţe mărite, detaşate din ţară şi din IGPR, Jandarmeria Română, pompieri, reprezentanţi ai ITM, DSVSA, şi OPC, astfel încât să existe măsuri de protejare a cetăţeanului. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activităţii operatorilor economici.

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro