Cristina Ţopescu, reputata jurnalistă, a fost descoperită moartă duminică, în data de 12 ianuarie 2020. Deşi medicii legişti nu au putut stabilii încă cauza exactă a morţii, se pare că jurnalista ar fi murit încă de la finalul anului trecut.

 

Cristina Ţopescu va fi incinerată fără inimă

Potrivit bugetul.ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Ţopescu, va fi incinerată fără inimă. Motivul este acela este că organul i-a fost scos de medicii legişti, în vederea analizelor, iar acum este ţinută într-un lichid special. Aşadar, inima sa nu va fi incinerată la Crematoriul Uman Vitan-Bârzeşti, alături de restul corpului aflat în stare avansată de descompunere.

 

Unde şi când va fi incinerată Cristina Ţopescu

Familia Cristinei Ţopescu a decis ca trupul ei să fie incinerat săptămâna aceasta. Mesajul a fost transmis public printr-un comunicat de presă:

”Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul remis de familia Cristinei Ţopescu.

 

Mai mult decât atât, trupul jurnalistei va fi depus miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14:00, la capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu să o poată face.

 

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie 2020, în locuinţa în care stătea cu chirie. O vecină a fost cea care a sunat la 112. Într-o postare pe Facebook, vecina sa, pe nume Diana Maria, a transmis că jurnalista nu s-a sinucis, înlăturându-se astfel această ipoteză.

 

„Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.

A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”, a transmis aceasta pe contul de Facebook. Specialiştii de la INML urmează să facă analize toxicologice să vadă ce substanţe se aflau în stomacul său la momentul decesului.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro