Un bărbat din Capitală este bănuit că şi-a ucis mama, joi noapte, în urma unui scandal între cei doi. Vecinii au chemat poliţiştii care, ajunşi la faţa locului, au spart uşa apartamentului şi au găsit femeia decedată, iar bărbatul a fost imobilizat, anunţă Mediafax. Conform Antena 3, agresorul a folosit un cuptor cu microunde pentru a-şi lovi mama până la moarte.

 

În noaptea de joi spre vineri, prin apel 112, o persoană a sesizat ca într-un apartament vecin se aude scandal între cele două persoane care locuiesc acolo, mamă şi fiu.

 

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei 1, care cu sprijin din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart uşa apartamentului şi au patruns în locuinţă. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum şi pe fiul acesteia, de 46 de ani. Bărbatul a fost imobilizat şi se află în custodia poliţiştilor”, informează Poliţia Capitalei.

 

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri şi sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

 

De asemenea, trupul femeii a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.