Procurorii DIICOT reiau, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, urmând să îl ducă şi pe acesta la faţa locului. Testul poligraf de la sediul IGPR va fi amânat pentru o dată ulterioară.

 

Gheorghe Dincă a fost audiat din nou în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT, structura centrală, cei care au preluat ancheta. Gheorghe Dincă şi-a menţinut declaraţiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

 

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că testul poligraf la care Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

 

Gheorghe Dincă a fost dus, joi, timp de o oră şi jumătate, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, unde a fost verificat medical de către medicii legişti. Expertiza psihiatrică va fi făcută săptămâna viitoare.

 

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineaţă, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceştia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituţiei.

 

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

 

Reconstituirea la casa de la Carcal va fi reluată vineri, după ce acesta a primit îngrijirile medicale.

 

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

 

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro