Apar încontinuu informaţii noi din ancheta care îl vizează pe Gheorghe Dincă. Procurorii încearcă să afle dacă nu cumva el are legătură nu numai cu fetele dispărute în Caracal, ci şi cu moartea unei tinere din Craiova.

 

Gheorghe Dincă a ajuns la Jilava. Anchetatorii vor să vada dacă a avut discernământ când le-ar fi ucis pe cele două fete din Caracal.

 

Urmează să fie dus şi la INML, în următoarele zile, iar acolo va fi expertizat de psihologi şi psihiatri, pentru a vedea dacă are probleme de natură psihică.

 

Totuşi, datele strânse până acum că este aproape exclusă varianta ca Gheorghe Dincă să nu fi avut discernământ când a comis agresiunile.

 

Poliţia o caută pe Alexandra într-o casă părăsită din Caracal, după apariţia unei informaţii

 

O femeie din Caracal a anunţat poliţia după ce a primit un mesaj pe Facebook în care se afirmă că Alexandra Măceşanu este în viaţă, dar e legată în podul unei case în care nu locuieşte nimeni, aflată foarte aproape de locuinţa lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii au început imediat căutările în clădirile părăsite din zonă.

 

Gheorghe Dincă, dus la Spitalul Penitenciar Jilava

 

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, a fost luat, miercuri dimineaţa, din arestul IPJ Dolj, fiind dus către Spitalul Penitenciar Jilava, unde urmează să fie expertizat medical, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro