După zile intregi în care s-a zbătut să trăiască, femeia lovită cu bestialitate de Ionel Boldea în atacul de la Făget a murit. scrie realitateadetimis.net

Femeia în vârstă de 59 de ani, soţia bărbatului ucis la Faget în urma atacului, a fost adusă la Timişoara miercuri cu ajutorul elicopterului SMURD. Femeia a intrat în operaţie, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să îi salveze viaţa. Totuşi, sâmbătă, după prânz, şi-a dat ultima suflare.

Din păcate, am fost anunţaţi de colegii de garda de la secţia de terapie intensivă, acolo unde a fost internată victima, în urma agresiunii de la Făget care s-a stins din viaţă în urmă cu câteva minute. Traumatismele au fost grave încă de la internare, agresiunea a fost extrem de dură”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean din Timişoara.

Femeia se plimba miercuri dimineaţă alături de soţul ei printr-un parc din Făget, în momentul în care au fost atacaţi de Ionel Boldea. Atacatorul i-a lăsat pe amândoi într-o baltă de sânge şi a fugit.

Bărbatul a plecat cu o bicicletă către satul Temereşti, unde a bătut o altă femeie, pe care a lăsat-o lată. Şi-a continuat drumul pe bicicletă şi a întâlnit alte două persoane pe care le-a luat la bătaie. Poliţiştii între timp au plecat pe urmele sale. Omul s-a baricadat într-o casă, după care de aici a furat o maşină cu care a trecut prin porţile de lemn. Când a ajuns în câmp, a pierdut controlul autoturismului şi s-a oprit într-un şant, după care a abandonat maşina şi a fugit către o pădure din apropiere.

Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce era la volanul unei alte maşini pe care o furase, şi se îndrepta către Bichigi, satul său natal. Când a fost prins de poliţişti, acesta le-a spus oamenilor legii că o icoană „i-a dat forţă inumană” şi l-a îndemnat să facă rău.

După reţinere, Boldea a fost dus la Spitalul Judeţean, unde i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora s-a ajuns la concluzia că omul consumase droguri. Mai exact, cocaină, amfetamină şi marijiuana.

Magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea lui Ionel Boldea pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor.