Marcel Lepa, a fost descoperit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timişoara. A fost chemat de urgentă un echipaj medical care a încercat sa-l resusciteze dar în zadar, scrie realitateadetimis.net.

 

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, acolo unde medicii i-au extras din corp doua golanţe încasate în timp ce era urmărit. Recidivist si dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Marcel lepa l-a împuşcat mortal pe agentul Cristian Amariei, care făcea parte dintr-o echipă trimisă să-l captureze.

 

Marcel Lepa se afla în penitenciar după ce judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Tinând cont că el avea deja la activ condamnarea pentru tâlhărie pentru care era căutat de politie, a fost dus la penitenciarul din Timisoara şi nu in arestul IPJ Timis.

 

El stătea singur intr-o celulă din zona de carantină. Cât despre motivele gestului său putem aminti faptul că, după ultima pedeapsă executată, le-ar fi spus cunoscutilor ca nu se va mai intoarce niciodată la puscărie.

 

Administraţia penitenciarului a început o anchetă internă pentru a vedea cum a putut să-si pună capăt zilelor Marcel Lepa.