Anul acesta, pe data de 22 februarie destinele se schimbă, inimile se vindecă şi oamenii îşi găsesc liniştea. Haideţi să vedem de ce este considerată o zi magică în Univers 22.02.2022 şi ce e bine să faci în această zi. Se pare că se deschide un portal magic care ne ajută să ne găsim scopul nostru şi să accesăm puterea divină.

 

De ce este considerată 22.02.2022 o zi magică în Univers

Ziua de 22 februarie este una magică, deoarece în Univers se deschide portalul 2222. În ziua respectivă vom fi mai aproape de divinitate şi ne vom putea găsi mult mai uşor liniştea sufletească. Conform numerologilor, pe 22.02.2022 Cosmosul îşi deschide porţile şi vom avea ocazia să atragem mari schimbări în vieţile noastre.

 

Portalul 2222 se deschide, creând o poartă puternică pentru o manifestare plină de energii magice, care ne dau posibilitatea de a ne transforma visele în realitate. Pe 22 februarie trebuie să profităm de această oportunitate incredibilă, deoarece avem o fereastră disponibilă pentru a manifesta schimbări pozitive în vieţile noastre. Energia magică care ne învăluie în 22 februarie ne poate ajuta să facem faţă provocărilor şi de a ne conecta la Univers şi la puterile divine ale sufletelor noastre.

 

Schimbări pozitive în lume şi în viaţa noastră

În această perioadă, trebuie să lucrăm mai mult la noi înşine şi vom avea şansa să găsim puterea de a trece peste orice obstacol din viaţa noastră. De asemenea, în această zi nu trebuie să permitem evenimentelor care nu ţin de noi sau a energiilor din exterior să ne influenţeze şi să ne schimbe scopul, în timp ce parcurgem acest drum, potrivit kudika.ro.

 

2222 este considerat un număr divin, iar în numerologie este asociat cu energia pozitivă. Fiind de asemenea, un simbol al armoniei şi al păcii, ne îndeamnă să găsim echilibrul. În timpul portalului magic, trebuie să profităm de schimbările din faţa noastră şi să ne concentrăm pe energia pozitivă. Astfel vom putea lua decizii optime, care ne-ar putea schimba viitorul.

 

Este necesar doar să avem încredere în noi şi să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante. Cifra 2 este un simbol al echilibrului, iar în această zi magică trebuie să încercăm să renunţăm la invidie, gelozie, agresivitate şi cuvinte supărătoare.

 

22.02.2022, zi magică în Univers

Numărul 2222 este combinaţia perfectă de energii pozitive existente în numerele 2, 22 şi 222. Este un simbol al norocului care ne poate ajuta să ajungem la o stare de echilibru. Ziua de 22 februarie este considerată a avea o încărcătură energetică foarte mare şi este perfectă pentru a analiza toate aspectele din viaţa noastră, pentru a ne pune gândurile în ordine şi a înţelege ce ne dorim de la viitor.

 

Pe 22 februarie 2022, exact în ziua când se deschide portalul magic 2222, Pluto revine în acelaşi loc din zodiac în care a fost în 1776. În astrologie o întoarcere presupune revenirea unei planete în aceeaşi poziţie în harta natală.

 

Pluto guvernează puterea şi renaşterea, influenţând sfârşitul unor cicluri karmice şi începutul altora noi. Toată această energie este foarte benefică pentru noi. De asemenea, în această zi magică ne putem face o listă cu planurile pentru anul viitor şi ne putem face o listă cu dorinţe.

 

 

 

 

Sursa: www.stiridinlume.ro