Mark Zukerberg pare să fi sărăcit considerabil în urma celor câteva ore în care Facebook, WhatsApp şi Instagram au „stins” lumina. Mai exact, miliardarul a coborât, începând cu aseară, în topul celor mai bogaţi oameni din lume, aflându-se, în acest moment, în urma lui Bill Gates, creatorul Microsoft.

 

Mark Zuckerberg, mai sărac cu aproape 7 miliarde de dolari

În momentul de faţă, averea lui Mark Zuckerberg a scăzut considerabil, mai exact cu 7 miliarde de dolari (totalizând acum 120,9 miliarde de dolari), ajungând pe locul cinci, în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă, informează Bloomberg, citat de Digi24.

 

De altfel, aceasta nu este singura lovitură pe care Zuckerberg o primeşte, pe plan financiar. Numai din 13 septembrie până acum, acesta ar fi pierdut, conform sursei citate anterior, 19 miliarde de dolari.

 

Motivul „picajului” se poate regăsi într-un reportaj realizat de Wall Street Journal, publicat în data de 13 septembrie, în care se arăta faptul că Facebook ar avea anumite probleme de care compania este conştientă, însă nu face nimic pentru a le remedia. Printre acestea se numără un anumit grad de dezinformare cu privire la revolta de pe 6 ianuarie 2021, de la Capitoliul din Washington. Mai mult, reţeaua Instagram (înfrăţită cu Facebook) a fost acuzată că ar cauza probleme mentale adolescenţilor care o folosesc.

 

 

 

Sursa: www.zin.ro