Jackie Kennedy era mereu o apariţie zâmbitoare, însă nu e niciun secret că în spatele ţinutelor glam se ascundea o femeie măcinată de tot soiul de tristeţi şi angoase. Una dintre fricile sale cele mai mari era să nu se îngraşe, obsesie pentru care făcea eforturi uriaşe. Diva şi-a pus la punct o dietă strictă, de urgenţă, pe care o punea în aplicare ori de câte ori simţea că a luat câteva kilograme în plus.

 

Jackie Kennedy a fost poate cea mai strălucitoare soţie a unui preşedinte american, un adevărat fashion icon pentru femeile din întreaga lume. Ce nu ştiu mulţi nici în ziua de azi este că bruneta avea o adevărată obsesie cu greutatea, care nu părea să aibă vreun temei real, de vreme ce aceasta nu depăşea mai niciodată 54 de kilograme.

 

Dieta secretă a lui Jackie Kennedy. Ce mânca dimineaţa, la prânz şi seara când voia să slăbească

Kathy McKeon, fosta asistentă a lui Jackie Kennedy, care i-a fost alături timp de 13 ani zi de zi, a dezvăluit în cartea sa de memorii dieta criminală la care apela aceasta atunci când avea impresia că a luat în greutate.

 

Subliniind că apetitul fostei Prime Doamne a Americii a scăzut drastic după moartea tragică a celebrului ei soţ, asistenta a dat detalii despre regimul strict al lui Jackie, despre care Daily Mail a scris la un moment dat că se rezuma la 600 de calorii pe zi, cu mult mai puţin decât necesarul unei persoane de 54 de kilograme.

 

'Ţinea o dietă strictă care consta în ou fiert şi ceai la micul dejun, brânză de casă cu fructe proaspete la prânz şi piept de pui sau peşte la cină, cu garnitură salată sau legume la aburi. Avea mereu iaurt lângă ea atunci când simţea că i se face foame', a dezvăluit Kathy McKeon în cartea sa.

 

Jackie Kennedy mânca îngheţată pe ascuns în bucătărie

În acelaşi timp, femeia a precizat că această dietă draconică era uneori urmată de un comportament alimentar situat la polul opus din partea lui Jackie Kennedy.

 

'Dacă intra în bucătărie şi găsea acolo un platou de prăjituri 'negresă' proaspăt ieşite din cuptor, mânca pe loc, direct din tavă. Uneori, dădeam peste ea noaptea în bucătărie. Mă şi speriam, nu aprindea lumina ca să nu se ştie că a coborât la bucătărie în toiul nopţii să mănânce. Mânca îngheţată direct din găleată, cu o lingură. Deci nu vorbim de o linguriţă de ceai, ci de una foarte mare', a mai dezvăluit fosta asistentă şi menajeră a lui Jackie Kennedy.

 

 

 

Sursa: www.viva.ro