După ce a observat atent ”fenomenul” un timp îndelungat, directorul unei companii din Wiltshire, Marea Britanie a decis să-i recompenseze cumva pe nefumători, pe motiv că fumătorii petrec, în medie, o oră pe zi în ”pauză de ţigară”

 

Conform Daily Mail, directorul general Don Bryden a decis să le acorde nefumătorilor câte patru zile libere în plus pe an, pentru că, în timp ce fumătorii luau ”pauză de ţigară”, ei continuau neîntrerupt munca la birou.

 

”Urmăream angajaţii care fumau. Au patru, cinci sau chiar 10 ţigări pe zi şi iau în jur de 10 minute afară de fiecare dată”, a declarat Don Bryden pentru Daily mail.

 

Acesta a continuat: ”M-am uitat la ceilalţi tipi în aceste pauze şi ei erau mereu la telefoane, tastând şi încercând să-şi facă treaba, aşa că am crezut că ar trebui recompensaţi cumva”.

 

Aşa că, directorul a demarat la începutul anului 2020 proiectul celor patru zile libere în plus pentru nefumători.

 

Acum el speră să ca, prin măsura sa, să convingă şi alte companii să acorde aceleaşi facilităţi angajaţilor care nu fumează.

 

După ce a anunţat măsura suplimentării cu patru zile libere a conceriului pentru personalul nefumător, Don Bryden a fost „asaltat” şi de fumători.

 

„Destul de ciudat, când am făcut anunţul, unii dintre muncitori mi-au spus că nu vor mai fuma, dar lucrurile nu funcţionează aşa. Dacă pot renunţa la fumat timp de 12 luni, le voi oferi cele patru zile suplimentare”, a conchis directorul general al companiei din Marea Britanie.

 

 

 

 

Sursa: www.libertatea.ro