Viorica Dăncilă şi soţul său au avut un prim moment de transparenţă completă. Cei doi au dezvăluit momentul în care s-au mutat împreună şi episodul de neuitat de când candidatul de la PSD la prezidenţiale a luat viaţa de la capăt, la ţară.

 

Viorica Dăncilă şi soţul ei, interviu sincer

 

Viorica Dăncilă nu a povestit aproape niciodată despre viaţa sa personală, lăsând anumite detalii departe de ochii curioşilor. Soţul candidatul Partidului Social Democrat a vorbit despre momentul în care le-a prezentat-o părinţilor pe viitoarea lor noră.

 

Cu toate că emoţiile erau mari pentru Viorica Dăncilă, după cum a menţionat în interviu, stările puternice erau la părinţii lui Cristinel Dăncilă. Aceştia îşi făceau griji în special despre acomodarea viitoarei nore de la oraş, la ţară. Din fericire, aceştia au plăcut-o, iar soţul ei a menţionat că s-a descurcat de minune şi a intrat repede în noul ritm.

 

„Mi-a fost frică atunci când am dus-o prima dată”

„Sincer să fiu, mi-a fost frică atunci când am dus-o prima dată. Pentru că era o fată de la oraş şi amdus-o cu trenul şi am dus-o cu căruţa de la gară. A ieşit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soţie. Cel mai mult am fost încântat că s-a adaptat condiţiilor de la ţară.

„Era prima întâlnire cu socrii. Era normal să existe emoţii. Am avut noroc şi am învăţat un lucru: că şi eu trebuie să fiu la fel. Aceeaşi dragoste pe care le-am primit eu de la socrii mei, aceeaşi dragoste şi apreciere trebuei să le transmit eu soţiei fiului meu”

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro