Odată cu sosirea vârstei de  40 de ani, cadourile devin o artă. Aveţi nevoie de gust desăvârşit, iar cadourile nu mai pot fi atât de simpliste la la alte vârste. Fie că faci cumpărături pentru colegul foarte practic sau pentru diva dificilă a biroului, am încercat să vă sugerăm mai multe idei de cadouri care pot oferi experienţe inteligente de neuitat. Cumpăraţi aceste cadouri pentru persoanele de peste 40 de ani şi vei fi considerat un maestru al bunului gust. Iar dacă nu ai suficiente fonduri, poţi apela la Monily, de unde puteţi primi rapid un credit fără a avea nevoie de garanţii suplimentare.

1. Un set de darts

Jocurile sunt distractive. A avea un set elegant de darts pentru adulţi şi o tablă de darts nu este doar o declaraţie decorativă, ci un cadou minunat. In ultima perioada, darts-ul a devenit o metoda excelenta de relaxare, dar si de competitie. In cadrul firmelor mari sunt organizate...campionate de darts si a devenit o obisnuita ca tot mai multi oameni sa aiba seturi de darts in locuinta proprie. Cu un astfel de cadou nu poti da greş şi poţi mulţumi chiar şi cel mai mofturos prieten.

2. O zi la spa

O zi de spa poate consta din câteva ore petrecute la izvoarele termale până la o zi întreagă plină de tratamente şi masaje. Indiferent de nivelul decadenţei, o zi de spa este întotdeauna apreciată. Ce poate fi mai minunat sa primesti de ziua ta un abonament la unul dintre cele mai fiţoase centre de spa din localitatea ta, acolo unde ţi-ai dorit dintotdeauna să ajungi dar nu ai avut timp? Cu siguranţă orice colegă îşi doreşte să fie răsfăţată, iar un astfel de abonament va fi cu siguranţă apreciat.

3. O donaţie caritabilă

Iată una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru persoanele de peste 40 de ani care constă în dăruirea cadourilor: a face o donaţie caritabilă în numele cuiva este o dovadă perfectă a afecţiunii. A devenit o modă ca tot mai multe persoane să refuze cadourile şi să le sugere prietenilor să doneze contravaloarea darurilor în contul unei organizaţii caritabile sau pentru o cauză nobilă. Reţelele de socializare sunt pline de astfel de donaţii, care sunt extrem de apreciate.

4. Un telescop

Nu devenim adulţi cu adevărat niciodată, doar înaintăm în vârstă şi câştigăm mai mulţi bani. Un telescop este un cadou destul de neaşteptat - dar foarte fain - pentru adulţii curioşi care doresc să retrăiască un pic din scânteile copilăriei. Fiecare adult a visat în copilărie să exploreze stelele. Mai nou sunt firme care vând stele sau pământ pe lună şi ar fi minunat să poţi căuta o stea pe care să o denumeşti după bunul plac. Un telescop va deveni cu siguranţă un mijloc de relaxare senzaţional.

5. Un cuţit de bucătărie Samurai-Grade

Fiecare bucătar amator ar trebui să fie echipat cu cel puţin un cuţit care să poată trece prin carnea crudă precum prin untul topit. Explozia emisiunilor culinare a adus gustul românilor pentru mâncarea sofisticată. Românii au abandonat ciorba tradiţională şi micii la grătar în favoarea unor meniuri gourmet, iar pentru a realiza bucate minunate ai nevoie şi de ustensile profesionale. Cuţitele profesioniste sau ustensilele profesionale de gătit sunt un cadou apreciat de oricine, mai ales dacă este pasionat de bucătărie.

6. Cursele auto, visul oricărui bărbat

Cu toţii avem acel prieten care la vederea maşinilor de curse intră în criză. De ce să nu îl ajutăm să îşi satisfacă pasiunea? Îi putem oferi posibilitatea de a lua lecţii speciale pentru şofatul maşinilor de curse. Este visul oricărui bărbat să conducă o maşină puternică asemenea piloţilor de Formula 1.  Dar cum în România nu există piste specializate pentru curse de maşini, poţi   să dăruieşti câteva ore de...carting.