Dacă sunteţi în căutarea unui city-break ieftin în 2018, acest articol vă va ajuta. Aflaţi cum puteţi călători cu un buget limitat în cele mai frumoase oraşe din Europa.

Astfel, dacă vreţi să petreceţi câteva zile de relaxare într-unul din marile oraşe europene, o puteţi face foarte uşor. Există numeroase oferte avantajoase în acest moment, iar printre destinaţiile cele mai populare printre turiştii români sunt Barcelona, Berlin, Stockholm, Larnaca, Catania, Florenţa, Londra, Atena, Paris sau Veneţia.

Printre avantajele unui city-break ieftin se numără şi faptul că puteţi începe vacanţa în mai multe oraşe ale României, nefiind necesară deplasarea până în Capitală.

Transportul în aceste mini-vacanţe în oraşele europene se face, de obicei, cu avionul, însă există şi unele destinaţii, mai apropiate, care pot fi atinse cu autocarul.

Un pachet city-break ieftin include transportul, cazare de 3 sau 4 nopţi la hoteluri de două, trei sau chiar patru stele, cu mic dejun inclus. Există  mai multe siteuri care promovează citi breakuri ieftine preţul începând chiar şi de la 50 de euro (zbor plus cazare 3 nopţi)