Amatorii de senzaţii tari pot alege Spania pentru o porţie serioasă de adrenalină. În provincia Malaga se află El Camino del Rey sau Drumul Regelui, cea mai periculoasă pasarelă din lume. Cu toate ca lipsesc bucăţi mari de beton din ea şi pe alocuri nu există vreo balustradă, companiile de turism o promovează neoficial.
Pasarela “El camino del Rey”(“Drumul regelui”) din Spania, provincia Malaga, are o lăţime de un metru sau chiar jumătate de metru în unele părţi. Cu toate că în anul 2000 a fost închisă deoarece patru persoane şi-au pierdut viaţa, agenţiile de turism organizează neoficial plimbări pe pasarelă. Singurele condiţii sunt ca turiştii să aibă peste 12 ani şi să nu le fie rău de înălţime.

Pasarela reprezintă drumul care duce către canionul El Chorro din apropiere de Alora, Malaga, şi a fost construită în anul 1901 pentru a face legatura între două hidrocentrale, iar în anul 1921 a fost denumită Drumul Regelui, după ce regele Alfonso al XIII lea a traversat-o pentru inaugurarea barajului Conde Del Guadalhorce, pasarela fiind folosită mai înainte de acest lucru de muncitorii care lucrau la amenajarea pentru turişti a cascadelor Chorro şi Gaitanejo.
Pasarela a intrat într-un program de reabilitare în 2006, însă lucrările nu au fost finalizate nici până în prezent, scrie Daily Mail.