Scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman" al lui Tudor Giurgiu a fost desemnat câştigătorul galei Academiei de Film Europene (EFA) desfăşurata la Malta în 2012. Privindu-l, veţi descoperi povestea emoţionantă a unui băieţel de cinci ani, care încearcă din toate puterile lui să-şi salveze mama bolnavă de inimă.

Ce cadou mai frumos ar fi putut primi regizorul român Tudor Giurgiu, decat sa fie distins de Ziua Naţională a României cu premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj european la Premiile Academiei Europene de Film, pentru această peliculă.

“Superman, Spiderman sau Batman” a mai fost premiat la Kaliber 35 Munich Internaţional Film Festival şi a mai fost desemnat cel mai bun scurtmetraj la Aspen Shortfest.

Clujeanul Doru Lupeanu, autorul scenariului pentru „Superman, Spiderman sau Batman” a surprins foarte bine inocenţa copilăriei, acea perioadă în care eroii de benzi desenate sunt capabili să salveze vieţile oamenilor, în contrast cu problema reală de sănătate a mamei lui Aron.

Din distribuţie fac parte: Adriana Bailescu,  Zsolt Bogdán (tatăl), Ovidiu Crişan, Elena Ivanca, Cornel Raileanu, Maria Seles, Aaron Şerban.

Felicităm întreaga echipă pentru munca depusă şi pentru premiile obţinute şi vă invităm să urmăriţi scurtmetrajul care merită cu prisosinţă 11 minute din timpul vostru.

SURSA:www.livebiz.ro