Melanie Griffith (62) şi Don Johnson (69), sex simboluri în anii ’80, au trăit una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, dar viaţa i-a despărţit de două ori, din nefericire

Melanie Griffith şi Don Johnson s-au cunoscut pe platourile de fimare ale producţiei The Harrad Experiment, unde au jucat împreună, şi din distribuţia căruia a făcut parte şi mama ei, Tippi Hedren. Atunci, Melanie avea 14 ani şi Don – 22. A fost dragoste la prima vedere… „Îmi amintesc că era cea mai frumoasă persoană pe care o văzusem vreodată”, povestea Melanie.

Înşelată în noaptea dinaintea nunţii!

Mama actriţei însă nu a fost prea fericită să afle că fiica ei s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă, dar în cele din urmă nu s-a putut opune. Melanie Griffith şi Don Johnson s-au mutat împreună când ea avea 15 ani şi s-au logodit trei ani mai târziu. Noaptea de dinaintea nunţii el a petrecut-o cu fosta Miss World Marjorie Johnson, iar a doua zi îi spunea DA alesei sale…

Căsnicia lor a durat, din păcate, doar 6 luni, iar după divorţ, Melanie s-a cuplat cu actorul Ryan O’Neal. De căsătorit, s-a căsătorit însă cu costarul din filmul Army Now, Steven Baur, de care s-a despărţit în 1989. În urma celui de-al doilea mariaj, s-a născut fiul lor, Alexander. Don Johnson a devenit şi el tată de băiat, în urma relaţiei cu actriţa Patti D’Arbanville.

A doua oară, Melanie Griffith şi Don Johnson au rezistat împreună 5 ani

Cumva însă, viaţa i-a adus din nou împreună pe cei doi, care au decis să-şi ofere o nouă şansă. În iunie 1989, Melanie Griffith şi Don Johnson s-au recăsătorit, iar cei doi băieţi ai lor din mariajele anterioare au fost cei care au ţinut verighetele în timpul ceremoniei. Ulterior, Melanie a povestit că între ei a existat mereu o legătură specială, că au fost întotdeauna suflete-pereche. Cei doi actori au avut vieţi tumultuoase – ambii s-au luptat cu dependenţa de alcool -, iar faptul că au ales să-şi reînnoade relaţia a venit ca o şansă nesperată pentru amândoi.

„Este minunat. Cred că anumite relaţii sunt predestinate, iar a noastră a fost, probabil, una dintre ele. Îl voi iubi mereu. A fost prima mea dragoste!”, spunea Melanie într-un interviu.

Din păcate, nu a fost să fie… În 1994, după cinci ani petrecuţi împreună, Melanie Griffith şi Don Johnson au divorţat din nou, din cauza unor „diferenţe ireconciliabile”. „Este greu pentru mine să-mi imaginez viaţa fără el”, recunoştea Melanie, în timp ce Don, într-un interviu din 2017, spunea că între ei încă există o legătură puternică.

Iar această legătură a fost cimentată şi de naşterea fiicei lor, acum în vârstă de 30 de ani, superba Dakota Johnson, starul din Fifty Shades of Grey.

„Este greu pentru mine să-mi imaginez viaţa fără el”

După ce a divorţat de Johnson, în 1994, Melanie Griffith a început o relaţie cu actorul Antonio Banderas, căruia i-a dăruit o fiică, Stella (23), cei doi căsătorindu-se în 1996. Nouăsprezece ani mai târziu, cei doi au divorţat, actorul refăcându-şi viaţa cu o femeie cu 19 ani mai tânără… Între timp, Don Johnson s-a recăsătorit şi el, în 1999, cu o profesoară care i-a dăruit trei fii.

Acum, Melanie nu se mai gândeşte la căsnicie, însă a rămas în relaţii excelente cu toţi foştii ei soţi, lucru rar nu numai la Hollywood. „Îi iubesc foarte mult pe toţi cei trei soţi ai mei şi suntem foarte apropiaţi”, mărturisea Melanie Griffith.