Prezentatoarea de televiziune Peaches Geldof, fiica muzicianului Bob Geldof, a murit la doar 25 de ani. Pentru un moment nu se cunosc cauzele morţii.

Din primele informaţii, serviciul 112 a primit un apel de urgenţă din oraşul Wrotham, Kent, din vecinătatea Londrei. Imediat ce au ajuns la faţa locului, medicii au constatat decesul unei tinere în vârstă de 25 de ani. Tânăra era chiar vedeta Peaches Geldof.

"Moartea a survenit brusc şi în mod inexplicabil. Vom încerca să vedem cauzele exacte ale decesului", a declarat un reprezentant al poliţiei din Kent.

Îndurerat, cântăreţul Bob Geldof a declarat: "Peaches a murit. E o durere groaznică. Era cea mai sălbatică, cea mai amuzantă şi mai inteligentă membră a familiei".

Fiica lui Bob Geldof, Peaches Geldof era o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie, dar se remarcase şi ca model. În vârstă de 25 de ani, Peaches Geldof era mama a doi copii în vârstă de doi ani şi un an: Astala Geldof–Cohen si Phaedra Geldof-Cohen.Era căsătorită cu muzicianul Tomas Cohen.