Cei care vor să-şi petreacă noaptea de Revelion la Palatul Parlamentului, în cadrul unei petreceri tematice care îşi propune să reconstituie atmosfera americană a anilor ’20, vor plăti între 100 şi 300 de euro de persoană.

Pe ultima sută de metri, organizatorii au suplimentat numărul biletelor datorită cererilor numeroase. Evenimentul va avea loc în două dintre sălile Palatului Parlamentului, unde în fiecare an se ţine balul vienez.

La petrecerea tematică “Marele Gatsby”, printre invitaţi vor fi prezenţi şi Loredana şi Horia Brenciu care vor cânta în noaptea de Revelion.

În ceea ce priveşte meniul, invitaţii vor avea de ales între felurile de mâncare tradiţională, precum tobă, salată de boeuf sau chiar fasole bătută, şi cele cu fructe de mare, sushi, fazan cu orez şi stafide, purcel de lapte afumat sau mousse de jambon afumat.  Nu vor lipsi nici bufeturile cu brânzeturi, fructe şi candy bar. Băuturile vor fi la discreţia invitaţilor, fiind servite în regim open bar.

La miezul nopţii, organizatorii promit un foc spectaculos de artificii.

Tariful de participare este de 100 de euro, pentru categoria extra-basic, 150 pentru basic, 200 de euro pentru categoria standard, 250 pentru cea premium şi 300 de euro pentru categoria VIP.  Copiii cu vârsta de până la şase ani au acces gratuit, iar pentru cei între şase şi 12 ani se va plăti 50% din valoarea biletului.

În cazul în care nu ştiţi ce ţinută să adoptaţi, organizatorii vin şi cu câteva sfaturi vestimentare, dress-code-ul evenimentului fiind ţinuta black tie.

Astfel, doamnelor li se  recomandă fie rochia de seară, lungă, sau cea de "cocktail”,  peste genunchi, realizată dintr-un material “pretenţios”.  Rochiile pot fi purtate cu blană, iar accesorizarea trebuie să fie una minimă.

Organizatorii mai spun că rochia nu trebuie să fie neapărat de culoare neagră, însă nu se recomandă nuanţele stridente.  În materie de încălţăminte, se poate opta pentru sandale cu barete fine sau pantofi stiletto.

În ceea ce priveşte ţinuta domnilor,  ei pot purta fie un smoching, fie un costum, însoţit neapărat de o cămaşă albă cu guler special pentru papion negru din mătase.

 

Sursa:yahoo news