Cristina Ţopescu a murit! Fiica fostului mare jurnalist a fost găsită moartă în casă

Cristina Ţopescu (59 de ani), fiica fostului mare jurnalist Cristian Ţopescu, decedat în 2018, a fost găsită moartă în propria casă.

Surse din anchetă spun că o vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai ştie nimic despre Cristina din 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanţă a ajuns la locuinţa ei dintr-un complex rezidenţial din Comuna Tunari. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă. Pe trupul neînsufleţit nu există urme de violenţă, cel puţin nu vizibile. Din primele evaluări, poliţiştii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV să fi murit în somn.

Născută la Oradea, absolventă a Facultăţii de Limbi Străine din Bucureşti, Cristina Ţopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 şi Prima TV. 

Cristina a moştenit pasiunea pentru micul ecran de la Cristian Ţopescu şi a fost adânc marcată de moartea tatălui său. Cristian Ţopescu a încetat din viaţă pe 15 mai 2018, la 81 de ani.