Lumea Hollywood-ului este în doliu, după un anunţ cutremurător. Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actriţe ale anilor 90 şi 2000, a murit la vârsta de 71 de ani. Protagonista trilogiei Uite cine vorbeşte suferea de o boală necruţătoare.

 

Kirstie Alley a murit de cancer la 71 de ani

Hollywood a mai pierdut o stea, după ce faimoasa Kirstie Alley a încetat din viaţă. Actriţa devenită celebră datorită rolului său din serialul Cheers, în anii 80 şi 90, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer.

 

Potrivit familiei şi apropiaţilor, regretata actriţă descoperise recent că avea probleme grave de sănătate. Copiii ei, True şi Lillie Parker sunt cei care au făcut anunţul sfâşietor pe reţelele sociale.

 

„Suntem trişti să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce şi iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent.

 

Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei şi a luptat cu mare forţă, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârşite de a trăi şi a aventurilor care ne-au urmat. Pe cât de iconică era pe ecran, ea a fost o mamă şi o bunică şi mai uimitoare.

 

Pasiunea şi pofta de viaţă ale mamei noastre, copiii, nepoţii şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veşnică de a crea au fost de neegalat şi ne-au lăsat inspiraţi să trăim viaţa la maximum aşa cum a făcut-o ea.”, se arată în comunicatul oficial transmis de familia regretatei actriţe, potrivit CNN.

 

Omagiul emoţionant transmis actorul John Travolta, în onoarea lui Kirstie Alley

John Travolta, partenerul ei din filmul „Uite cine vorbeşte” i-a transmis un omagiu emoţionant pe reţelele sociale. Cei doi artişti au făcut o pereche pe cinste în trilogia „Uite cine vorbeşte”, lansată la începutul anilor 90.

 

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea.”, a scris celebrul actor din Grease pe contul său de Instagram.

 

Kirstie Alley a interpretat rolul Rebeccăi Howe în faimosul sitcom Cheers, unde a jucat alături de actorul Ted Danson. Personajul îndrăgit al Rebeccăi i-a adus primul premiu Emmy din carieră.

 

Regretata artistă a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularităţii sale şi a continuat să apară până la sfârşitul acestuia, în 1993.

 

În acelaşi an, actriţa a câştigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”.

 

În anii 90, notorietatea ei a avut o ascensiune fulminantă, după ce a jucat alături de John Travolta în peliculele „Uite cine vorbeşte”, „Uite cine cu cine vorbeşte” şi „Uite cine vorbeşte acum”.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro