Joana Sainz, o artistă spaniolă în vârstă de 30 de ani, şi-a pierdut viaţa în mod dramatic în acest weekend, fiind lovită în abdomen de artificiile care ieşeau dintr-un dispozitiv pirotehnic, în timp ce se afla pe scenă!

De cele mai multe ori viaţa bate filmul, iar asta o dovedeşte evenimentul dramatic ce s-a petrecut duminică, în Spania, când Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, şi-a pierdut viaţa într-o fracţiune de secundă, ca într-un scenariu horror, în faţa a 1.000 de oameni, care, iniţial, aproape nu au realizat grozăvia situaţiei.

În timp ce trupa performa pe scenă, unul dintre spectatori a surprins momentul în care au apărut scântei din cele două dispozitive pirotehnice, în timp ce cel din dreapta a părut să explodeze. La scurt timp după aceea, Joana Sainz a căzut pe scenă, iar colegii ei s-au precipitat să o ajute… Din păcate, în loc să vadă un foc de artificii, spectatorii au fost martorii unei tragedii.

Joana Sainz nu a avut nicio şansă!

Din nefericire, Joana Sainz a fost lovită în abdomen de un dispozitiv pirotehnic, care a explodat, potrivit Mediafax. „Au fost două rachete – una care s-a dus în direcţia corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreaţă în abdomen”, a declarat un martor. În ciuda faptului că paramedicii şi un medic aflat la concert i-au acordat imediat primul ajutor tinerei artiste, aceasta fiind transportată ulterior la un spital din apropiere, pentru Joana nu s-a mai putut face nimic…

Joana Sainz era şi coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup format din 15 membri, cântăreţi, muzicieni, dansatori, care îmbină muzica pop cu divertismentul.