În faţa agresiunii teroriste, artişti din întreaga lume reacţionează în diferite moduri. Cântăreaţa americană a ţinut să reia, în timpul unui concert susţinut la Stockholm, unul dintre titlurile clasice ale muzicii franceze, „La vie en rose”, a lui Edith Piaf, pentru a aduce un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris din 13 noiembrie, scrie Le Figaro.

Singură pe scenă, acompaniată de o chitară, interpreta melodiei „Like a prayer” a cerut, de asemenea, publicului prezent la concertul său din 14 noiembrie de la Stockholm să păstreze un minut de reculegere.

„Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul, aceste crime şi sfârşitul absurd al unor vieţi preţioase aseară la Paris”. „Sunt răvăşită […] atunci când oamenii plâng pierderea celor dragi”, a spus artista americană, neputând să-şi stăpânească lacrimile.

„Dar asta este exact ceea ce vor ei, să reducă la tăcere. Nu vom permite acest lucru, nu vom permite niciodată acest lucru”, a declarat cu convingere Madonna, care şi-a mai exprimat sprijinul şi în timpul atacurilor din ianuarie 2015 de la revista Charlie Hebdo