Craig Raymond Turner, fiul în vârstă de 59 de ani al Tinei Turner, a murit marţi, după ce s-a împuşcat, potrivit The Hollywood Reporter.

Craig Raymond Turner a fost găsit mort în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles, iar din primele informaţii pare a fi vorba de o sinucidere, potrivit News.ro. Autorităţile au declarat presei că bărbatul avea o rană provocată prin împuşcare, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Rezultatele autopsiei sunt aşteptate.

Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill. Cântăreaţa avea doar 18 ani când l-a născut pe Craig, iar copilul a fost adoptat ulterior de primul soţ al artistei, muzicianul Ike Turner.

Copilăria lui Craig a fost marcată de relaţia abuzivă a părinţilor lui. Agresată fizic şi verbal în mod repetat de Ike, Tina Turner a încercat să se sinucidă. În cele din urmă, cei doi au divorţat în anul 1978. Din mariajul cu Ike, cântăreaţa mai are un fiu, actorul Ronnie Turner (57 de ani). Cântăreaţa, în vârstă de 78 de ani, a vorbit deschis despre abuzurile suferite alături de tatăl adoptiv al lui Craig, care a murit în 2007. De altfel, Tina Turner a recunoscut într-un interviu pentru Oprah că fiul ei cel mare a fost traumatizat în copilărie, fiind „o fire extrem de sensibilă“.

„Întotdeauna era trist şi îşi ţinea capul plecat. Într-o zi când Ike mă bătea, Craig a bătut la uşă şi mi-a zis: «Mamă, eşti bine?». Mi-am rugat atunci soţul să nu mă mai bată acasă, nu voiam să audă copiii mei“, povestea cântăreaţa în 2005.

Cu doar câteva ore înainte ca fiul ei să-şi curme viaţa, Tina Turner a participat la un show de modă din Paris, Giorgio Armani Privé Haute Couture. Tina Turner este în prezent căsătorită cu producătorul muzical german Erwin Bach. Cei doi au avut o relaţie de 27 de ani înainte de a-şi uni destinele, în iulie 2013.