Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a publicat, pe pagina de Facebook, un videoclip în care doi militari români aflaţi în misiune în Afganistan interpretează melodia ”Ce are ea?” a cântăreţei Delia.

«Ce are ea?» pe tărâm afgan, cu mult suflet, interpretată de fruntaşul Elena Croitoru şi maiorul Iulian Gemănariu. Delia a ajuns la «Rechinii Albi» din Afganistan care, în timpul lor liber, găsesc repere care îi aduc tot mai aproape de România. «Rechinii Albi» din Batalionul 341 Infanterie sunt pe final de misiune în teatrul de operaţii Afganistan, urmând ca la începutul lunii martie să raporteze, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, «Afganistan - Misiune Îndeplinită!»”, este mesajul publicat, miercuri seară, de Ministerul Apărării Naţionale pe pagina de Facebook

.Născută pe 7 februarie 1982, Delia Matache a făcut parte, la finalul anilor 1990, din grupul N&D. În 2003, şi-a început cariera solo. Delia a fost desemnată artista cu cele mai multe piese din 2016 aflate în top 100 Media Forest, iar "Gura ta", cea mai difuzată piesă a anului, potrivit Cat Music. Conform Media Forest, sistem de monitorizare a difuzărilor radio şi TV, melodia “Gura ta” (Delia & Deepcentral) a fost difuzată în 2016 de peste 6.500 de ori. O coproductie Cat Music - Universal Music Romania, “Gura ta” a adunat peste 26 milioane de vizualizări pe YouTube.