Julio Iglesias a pregătit o surpriză pentru publicul din ţara noastră şi va susţine primul său concert cu intrare liberă din România. Astfel, evenimentul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Târgu Mureş, la data de 28 octombrie, va fi primul susţinut în România de artist la care intrarea publicului va fi gratuită.

Anunţul a fost făcut de Ioan Chiorean, reprezentantul municipalităţii. "Este un efort de peste doi ani şi jumătate, primele contacte le-am avut în urmă cu doi ani şi jumătate cu echipa managerială a artistului Julio Iglesias, a durat mult, a trebuit să demonstrăm că un astfel de concert la Târgu Mureş este un eveniment important şi pentru el şi pentru noi. Astfel că, acum, când el vine în România, Târgu Mureş a fost trecut pe traseul său din turneul mondial al anului 2013 (...) Julio Iglesias susţine la Târgu Mureş primul său concert public, cu intrare liberă, din România. Până acum, el a cântat în diverse formule în care se cumpărau bilete, acum, la Târgu Mureş, va fi primul concert public cu intrare gratuită. După toate semnalele pe care i le-am prezentat, după toate opiniile care i-au fost prezentate, într-un târziu a acceptat această formulă", a spus Ioan Chiorean.

Conform Agerpres, pe lista de sponsori sunt peste 30 de firme, iar din bugetul local vor fi suportate doar anumite cheltuieli legate de echipamentele tehnice, fiind vorba despre un eveniment inclus în cadrul Festivalului Vinului, care va debuta la Târgu Mureş la finele acestei săptămâni.