Alexis Ohanian este curajosul care i-a cucerit inima temutei Serena Williams, în 2015, într-un moment în care afaceristul de 36 de ani nici nu ştia cine este jucătoarea de tenis lângă masa căreia se aşezase, cât se poate de indiscret. Atât de mult a deranjat-o pe Serena că Alex trăgea cu urechea la discuţia dintre ea şi o prietenă, încât l-a numit „şobolan'. Replica lui Alex a lăsat-o fără cuvinte!

Revista Vogue este cea care a avut exclusivitatea pentru fotografiile de la nunta dintre Alexis Ohanian şi Serena Williams şi tot aici au fost publicate şi detalii despre povestea lor de dragoste, preluată de doartenis.ro.


Alexis Ohanian şi Serena Williams s-au cunoscut la Roma, pe perioada unui turneu de tenis. Amuzant este că tânărul nici nu ştia cine este femeia lângă masa căreia s-a aşezat, la micul dejun.

Povestea lor de dragoste stă sub semnul lui „Aşa a fost să fie!' pentru că a fost o adevărată întâmplare că Serena a coborât, în acea dimineaţă, la micul dejun. Tenismena nu este o persoană matinală şi sare întotdeuna peste micul dejun, însă în acea dimineaţă şi-a propus să se trezească mai devreme şi să testeze bunătăţile hotelului în care era cazată şi despre care auzise atât de multe aprecieri.

Serena şi echipa ei au ajuns însă la cinci minute după închiderea bufetului, aşa că s-au aşezat la o masa de la piscină, unde au comandat à la carte. Alexis se afla în acelaşi hotel.

În acea dimineaţă decisese şi el să verifice dacă laudele aduse bufetului de la hotel sunt întemeiate numai că şi el a ajuns după închidere. A ales şi el varianta unei mese la piscină, întâmplător chiar cea de lângă cea la care se aflau Serena şi însoţitorii săi. Avea intenţia să comande un suc de fructe şi să stea cu ochii în laptop.

Deranjată că un necunoscut stă atât de aproape de ei şi poate trage cu urechea la ce vorbesc, prietena Serenei, Zena, a început să îl necăjească pe Alexis, spunându-i că are un şobolan sub scaun şi că trebuie să se mute. 'Am fost foarte deranjată că s-a aşezat chiar lângă mine', îşi aminteşte Serena. 'Erau atâtea mese libere'! Chiar dacă nu a fost primit bine, Alexis a ieşit foarte elegant din situaţie, spunând că este din Brooklyn şi a văzut o grămadă de şobolani, aşa că nu-l deranjează. Serena a început să râdă şi l-a invitat la masa lor.

Nu ştia cine este Serena Williams

El a fost amabil şi a acceptat, dar nu era sigur că persoana aceea era chiar Serena sau doar semăna cu ea. Alexis nu avea nici o treabă cu tenisul. Prima dată când a văzut-o jucând pe Serena a fost în acea celebră imagine de pe Instagram cu greşeala de picior a ei. Dar nu a contat. Cei doi au început să iasă, citează adevărul.ro.

Prima dată când ea l-a invitat să vină să o vadă la Roland Garros el a ştiut că este un pas important. Dar s-a gândit: 'Ce s-ar putea întâmpla rău? Cunosc oameni în Paris, aşa că dacă nu merge, voi avea o poveste minunată să le spun prietenilor despre cum era să devin iubitul Serenei Williams'.

Serena a apreciat la el optimismul şi prima lor întâlnire a însemnat pur şi simplu o plimbare prin 'Oraşul Luminior' fără destinaţie. De atunci au format o pereche.

Cerere în căsătorie emoţionantă

Peste 18 luni, Alexis a cerut-o în căsătorie şi, pe 19 noiembrie 2017, au devenit soţ şi soţie, invitatul special fiind Alexis Olympia, fiica lor în vârstă de două luni atunci.

'Am venit acasă şi am găsit bagajele făcute şi nu aveam nici o idee unde mergem până am ajuns la avion', a recunoscut Serena. 'Alexis m-a dus la Roma, unde ne-am aşezat exact la aceeaşi masă la care ne-am întâlnit. Amândoi eram foarte emoţionaţi dar de asemenea entuziasmaţi că facem un asemenea pas. A fost ceva extraordinar', a povestit tenismena americană.

Ea a dezăluit şi un amănunt emoţionant, semn că Alexis nu a uitat nici un amănunt legat de prima lor întâlnire: a pus pe masă şi un şoricel de plastic.

Cine este Alexis Kerry Ohanian

Alexis Kerry Ohanian este un om de afaceri american de origine armeană, considerat o adevărată vedetă a internetului. Potrivit revistei Forbes, averea lui personală se ridică la aproximativ 4 milioane de euro, faţă de cele 160 de milioane ale soţiei lui, Serena Williams.Alexis Ohanian a devenit celebru pentru că, la începutul anilor 2000, a creat site-ul Reddit împreună cu prietenul său, Steve Huffman.

Conceptul platformei este foarte simplu: dezabateri şi discuţii pe teme variate, dar şi partajarea de texte, foto, video, etc. Un forum folosit, în special, de amatorii de seriale, filme şi jocuri video, potrivit www.dcbusiness.ro.

În câţiva ani, Reddit a cunoscut un succes major. Totuşi, în pofida acestei reuşite profesionale, Alexis Ohanian a decis să vândă afacerea în urmă cu mai bine de zece ani, păstrându-şi, totuşi, funcţia de şef al consiliului de administraţie. În acelaşi timp, şi-a multiplicat proiectele profesionale.