Teatrul Nottara se alătură campaniei „Donează sânge! Fii erou!” şi acordă bilete cu tarife preferenţiale pentru donatorii de sânge până la finalul stagiunii 2015-2016.

„Pentru a le oferi o motivaţie în plus celor care doresc să facă acest gest salvator de vieţi, Teatrul Nottara a ales să se implice prin acordarea de tarife preferenţiale pentru donatorii de sânge până la finalul stagiunii 2015-2016. Prin urmare, pe baza carnetului de donator, spectatorii vor plăti cu până la 30% mai puţin decât în mod obişnuit pentru un bilet, cumpărând locurile dorite cu o categorie de preţ mai jos”, informează un comunicat al instituţiei de cultură remis miercuri.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate de la agenţia din bd. Magheru.

Cei care vor dona sânge în cadrul campaniei vor putea câştiga, în plus, una dintre cele zece invitaţii duble la unul dintre spectacolele Teatrului Nottara, care vor fi oferite prin tragere la sorţi la finalul evenimentului.

Campania va avea loc în perioada 9-13 mai în toate centrele membre ale Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR) din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Sibiu, Timişoara, Oradea, Târgu-Mureş şi Craiova.

În Bucureşti, evenimentul este organizat de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), în parteneriat cu Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională Bucureşti (INHT) şi se va desfăşura în Holul de Onoare al Palatului Facultăţii de Medicină „Carol Davila”.

„Donează sânge! Fii erou!” este un eveniment organizat bianual la nivel naţional de către asociaţiile studenţilor la medicină, care îşi propune să combată deficitul de sânge şi produse de sânge din unităţile spitaliceşti din România.