Revista People a publicat pe 18 septembrie obişnuitul său clasament al celor mai bine îmbrăcate zece vedete feminine. Actriţa Kerry Washington, 36 de ani, ocupă în acest an primul loc al Topului 10, scrie Reuters.

Ea este urmată de tânăra Jennifer Lawrence (23 de ani), podiumul fiind completat de Nicole Richie (31 de ani). Zoe Saldana (35 de ani) este a patra, a cincea fiind actriţa de 24 de ani Emma Stone. Locul al şaselea este ocupat de actriţa Lily Collins (24 de ani), fiica lui Phil Collins. Proaspăt căsătorita Kate Bosworth (30 de ani) se situează pe locul al şaptelea, urmată în ordine de actriţa Jessica Chastain (36 de ani), cântăreaţa Solange Knowles (27 de ani), sora lui Beyonce Knowles, Top 10 fiind încheiat de actriţa Jenna Dewan-Tatum (32 de ani).
Fără nicio surpriză, actriţa Kerry Washington ocupă primul loc al clasamentului. De-a lungul anului, actriţa de 36 de ani şi-a dovedit pe diferite covoare roşii stilul perfect în modă. De altfel a fost aleasă de câteva ori cea mai bine îmbrăcată vedetă începând din luna ianuarie.
Anul trecut, actriţa Gwyneth Paltrow a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată vedetă