Lei de mare, ponei, cai, lame, şerpi, varani. Numere de iluzionism, jonglerii, levitaţie şi o familie de clowni pitici. Sunt doar câteva din surprizele pregătite de Circul Toredo, care revine la Ploieşti în Săptămâna Altfel.

Circul TOREDO va poposi la  Ploieşti în perioada 2- 12 aprilie şi îşi va fixa cortul (care beneficiează de un sistem de ventilaţie şi de încălzire) în parcarea mall-ului Afi Palace.

Anul acesta artiştii au pregătit un spectacol aniversar, circul Toredo aniversând 60 de ani de existenţă.(în 1955, Nicolae Tutulică Toredo, fondatorul circului a avut primul spectacol).

Pentru că circul ajunge la Ploieşti în Săptămâna Altfel, artiştii vor avea câte patru spectacole zilnic: trei vor fi organizare pentru unităţile de învăţământ, iar unul pentru ploieştenii care doresc să petreacă o seară magică.

Artiştii Circului Toredo au mai pregătit o surpriză pentru elevii ploieşteni: clasele care vor veni la spectacol vor participa la o tombolă specială. Clasa câştigătoare va primi din partea conducerii circului 1000 de euro, bani care vor putea fi folosiţi pentru modernizarea sălilor de clasă sau pentru diverse activităţi ale copiilor.