În Săptămâna Mare, Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti îi aşteaptă pe ploieşteni la un eveniment cultural de excepţie.

Miercuri,12 aprilie 2017, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti are loc concertul Requiem - Mozart sub bagheta dirijorului Iurie Florea.

Solişti sunt soprana Valentina Tudose, tenorul Liviu Indricău, mezzosoprana Sorana Negrea şi basul Iustinian Zetea. Pe scenă va urca alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Paul Constantinescu şi Corul Academic Radio dirijat de Ciprian Ţuţu.

Una dintre cele mai importante compoziţii ale genului, pe teme religioase, va răsuna pe scena sălii Casei de Cultură a Sindicatelor, cu acorduri pătrunzătoare ce amintesc sufletului de sacrificiul pe care l-a făcut Iisus Hristos pentru fiecare dintre noi.

Vă mai spunem că,  în cifre, evenimentul de săptămâna viitoare înseamnă 120 de artişti pe scenă, 14 tehnicieni, 2 sunetişti, 40 de microfoane, 2 ecrane, sistem de sunet şi video HD şi numai 600 de locuri în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Preţul unui bilet este 30 de lei, iar biletele pot fi comandate şi online pe siteul Filarmonicii ploieştene