Cântăreţul britanic a fost victima unei farse puse la cale de comici ruşi. Ei l-au sunat pe Elton John şi l-au făcut să creadă că vorbeşte cu Putin, invitându-l la Moscova pentru o discuţie pe tema LGBT.

Homosexual fervent, Elton John i-a mulţumit lui Putin pe contul său de Intagram. Preşedinţia Rusiei a infirmat discuţia, însă, acum, impresionat de cele întâmplate, liderul de la Kremlin l-a îndemnat pe celebrul muzician să nu se supere pe cei doi umorişti, care „sunt inofensivi”, „ceea ce nu justifică însă” gluma lor, a relatat Peskov pentru Ria Novosti.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John pentru a-şi exprima disponibilitatea de a se întâlni cu el şi a discuta „orice teme de interes” pentru celebrul muzician, a declarat joi purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, transmite Agerpres.

Mai mult, purtătorul său de cuvânt a afirmat, într-o declaraţie pentru presa rusă, că le recomandă celor doi umorişti să-i prezinte scuze lui Elton John, care este „un interpret respectat şi iubit” în Rusia. „Cred că nu au procedat bine”, a comentat el.